جمعه 10 تیر 1401   03:13:24
1399/1/27 چهارشنبه

1400/6/31 چهارشنبه
دانلود کتاب مجموعه قوانین کاربردی املاک و اراضی

فایل الکترونیکی کتاب " مجموعه قوانین کاربردی املاک و اراضی " مشتمل بر اصلی ترین قوانین و مقررات مرتبط با وظایف اداره کل املاک و مستغلات شهرداری کرج جهت استفاده عموم شهروندان ، کارشناسان و علاقمندان به این حوزه در راستای شفاف سازی عملکرد و آگاهی شهروندان گرامی از حقوق شهروندی خود و ارتقاء کیفیت عملکرد کارکنان بر روی پرتال شهرداری کرج بارگذاری شد.
کتاب فوق علاوه بر قوانین ومقررات موضوعه شامل فهرست کیو آر کد قوانین و آیین نامه منتخب جهت دسترسی بهتر به مراجع اصلی میباشد.
سید عباس محمودیان مدیر کل املاک و مستغلات شهرداری کرج اضافه نمود که کتاب مذکوردر راستای منویات اعضای محترم شورای اسلامی شهر کرج و شهردار محترم کلانشهر کرج به منظور شفاف سازی عملکرد حوزه املاک،  به همت کارشناسان اداره کل املاک و مستغلات و با حمایت اداره کل دفتر نوسازی و تحول اداری  گرداوری و منتشر شده است.

لینک دانلود کتاب

تعداد بازديد کنندگان سايت: 52342779 تعداد بازديد زيرپورتال: 929429 اين زيرپورتال امروز: 121 سایت در امروز: 2880 اين صفحه امروز: 12