جمعه 10 تیر 1401   03:37:56
1399/1/27 چهارشنبه

1399/12/20 چهارشنبه
رونمایی از زیر سیستم جامع املاک و مستغلات شهرداری کرج

رئیس محترم اداره امور ثبتی وکاداستر املاک و مستغلات شهرداری کرج از رونمایی زیر سیستم جامع املاک در سامانه سامان شهر که مربوط به اطلاعات املاک و اراضی متعلق به شهرداری می باشد، خبر داد.

محمد صدیقی با اعلام این خبر اظهار کرد :این زیر سیستم با هدف شناسایی و نگهداری اطلاعات املاک و مستغلات و کلیه معاملات ملکی شهرداری با امکان دستیابی به موقعیت هر ملک بر روی نقشه های GIS Base می باشد.در این راستا پس از برگزاری جلسات متعدد فنی با مسئولین و کارشناسان محترم سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات و احصاء نیازهای اداره کل املاک و مستغلات و مدلسازی اولیه، پیاده سازی سیستم آغاز گردید.
وی در ادامه افزود: با راه اندازی این زیر سیستم ضمن ایجاد پایگاه داده ای منسجم، امکان ایجاد بستری شفاف جهت بهینه سازی و بارگذاری املاک شهرداری براساس نیاز شهروندان، بهره برداری از سرانه های خدماتی و واگذاری املاک شهرداری جهت تامین منابع مالی پروژه های عمرانی و اعطای معوض به مالکین اراضی واقع در طرح، پاسخگویی سیستمی به تمامی درخواست های مربوط به حوزه املاک، بروز رسانی خودکار پرونده های املاک شامل ورود اطلاعات و اسکن اوراق مربوطه و جانمایی آنها فراهم خواهد شد.لازم بذکر است از برنامه های آتی این اداره پیرامون توسعه نرم افزار اخذ گزارشات آماری متنوع براساس فیلدهای ورود اطلاعات شده، ارائه خط پروژه املاک هر منطقه جهت اولویت دهی تملک، ارتباط سیستمی با فرآیند جذب و تخصیص بودجه های مصوب، حذف فرآیندهای سنتی که موجب تسریع در امر رسیدگی به درخواست های وارده به حوزه املاک و مستغلات و ارائه خدمات شفاف و موثر به شهروندان خواهد گردید، در دست پیگیری و اقدام می باشد.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 52343187 تعداد بازديد زيرپورتال: 929468 اين زيرپورتال امروز: 142 سایت در امروز: 3288 اين صفحه امروز: 15