سه‌شنبه 14 مرداد 1399   15:58:58

1398/7/2 سه‌شنبه
طرح سه شنبه های بدون خودرو

برنامه سلامت محور و راهبردي پويش سه شنبه هاي بدون خودرو كه با هدف توسعه فرهنگ زندگي شهري دوستدار سلامت و محيط زيست سازمان يافته است  با حضور معاون محترم مديركل املاك و مستغلات همراه بود.  جناب آقاي مهندس علي رحيم خاني با حضور در پويش سبز سه شنبه هاي بدون خودرو نقش كليدي گسترش فرهنگ استفاده از روش هاي سالم دوچرخه سواري و پياده روي را به عنوان جايگزين استفاده از خودروهاي شخصي متذكر شدند و از كليه همكاران و همشهريان محترم جهت شركت در اين طرح ارزشمند دعوت به عمل آوردند. اميد است با همت و همكاري شهروندان محترم اين طرح به عنوان گام مفيد و موثردر سطح استان البرز به صورت همگاني اجرا گردد.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 33761252 تعداد بازديد زيرپورتال: 681241 اين زيرپورتال امروز: 376 سایت در امروز: 35675 اين صفحه امروز: 36