جمعه 10 تیر 1401   03:11:05
1399/1/27 چهارشنبه

1401/1/25 پنجشنبه
بازگشت مجدد برنامه «رادیو شهر» به صدای البرز
سرپرست اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شهرداری کرج از پخش مجدد تولیدات «رادیو شهر» در برنامه رادیو البرز خبر داد.

حامد احسانی نژاد با اشاره به اینکه انعکاس عملکرد شهرداری نقش به سزایی در افزایش اعتماد شهروندان به مجموعه مدیریت شهری دارد، اظهار کرد: با اطلاع رسانی صحیح و به موقع از جزئیات طرح‌ها و پروژه‌های در حال اجرا و برنامه‌های پیش رو، اعتماد عمومی به مجموعه مدیریت شهری افزایش پیدا می‌کند و شهروندان به این باور می‌رسند که ارائه خدمات مطلوب و رفع دغدغه آنها مهمترین اولویت مدیران شهری است.

وی با اشاره به اینکه انعکاس اخبار مدیریت شهری، انگیزه شهروندان برای مشارکت در اداره شهر را افزایش می‌دهد، توضیح داد: در این راستا شهرداری کرج با تعامل با صدا و سیمای استان البرز، پخش مجدد برنامه «رادیو شهر» در رادیو البرز را در دستور کار خود قرار داده است.

این مسئول گفت: با هماهنگی صورت گرفته بنا است، تولیدات رادیو شهر شهرداری کرج، در قالب ۳۰۰ برنامه ۱۰ دقیقه‌ای از رادیو البرز پخش شود تا عموم شهروندان در جریان جزئیات عملکرد مدیریت شهری در حوزه‌های عمرانی، فرهنگی، اجتماعی و ... قرار بگیرند.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 52342742 تعداد بازديد زيرپورتال: 929425 اين زيرپورتال امروز: 117 سایت در امروز: 2843 اين صفحه امروز: 9