سه‌شنبه 14 مرداد 1399   15:10:05

1399/4/10 سه‌شنبه
کرونا، مانع دیدار مردمی شهردار کرج با شهروندان نشد
صبح امروز علی کمالی زاده شهردار کرج میزبان مراجعه کنندگانی بود که هر یک با درخواست های متنوع در سالن جلسات به انتظار گفت و گو با وی نشسته بودند.

سه شنبه دیدار مردمی شهردار با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد تا در حاشیه بسیاری از درخواست های کتبی مراجعه کنندگان، دستورات مقتضی صادر و ثبت شود.

تقاضای استخدام و بکارگیری نیرو، مساعده و همکاری، بازگشت به کار، تبدیل وضعیت، تسریع در امور مرتبط با املاک، بخشی از این درخواست ها بود که کمالیزاده به فراخور امکان و توان، نسبت به هر یک دستوراتی را صادر کرد.

حضور معاونین شهردار در کنار وی به منظور تسریع در فرایند صدور دستورات، از نکات قابل توجه جلسه بود که در مواردی نسبت به ارائه اطلاعات مورد نیاز در خصوص درخواست های شهروندان اقدام می کردند.

این نشست نزدیک به دو ساعت به طول انجامید و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی انجام گرفت.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 33759142 تعداد بازديد زيرپورتال: 681208 اين زيرپورتال امروز: 343 سایت در امروز: 33565 اين صفحه امروز: 23