پنجشنبه 23 مرداد 1399   23:46:12

1399/1/30 شنبه
کاهش ۲۰ درصدی حقوق مدیران شهرداری کرج
با هدف کاهش فشار اقتصادی ناشی از انتشار ویروس کرونا، ۸۰ درصد از حقوق مدیران شهرداری کرج پرداخت می شود.

احمدناصربخت گفت: این اقدام با هدف حمایت از نیروها و جلوگیری از فشار به اقشار آسیب پذیرتر مجموعه مدیریت شهری انجام گرفته است.

وی با تاکید بر اینکه حقوق پرسنل مانند روال گذشته پرداخت خواهد شد، به کسر ۲۰ درصد از حقوق مدیران تا اطلاع ثانوی تاکید کرد.

این مسئول اذعان داشت: شیوع بیماری کووید ۱۹ در سال جاری، مشکلات بسیاری را برای مجموعه کشور و به ویژه دستگاه های خدمات رسان از جمله شهرداری ها که درآمد آن به صورت مستقیم با پرداخت های شهروندان مرتبط می باشد، ایجاد کرده است. با توجه به این فشار اقتصادی و به منظور کاستن از تبعات آن، شهرداری کرج کاهش ۲۰ درصدی حقوق مدیران را در دستور کار قرار داده است.

معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری کرج با اشاره به تلاش های انجام گرفته از سوی مجموعه مدیریت شهری کرج برای مبارزه با انتشار ویروس کرونا و حمایت از مدافعان سلامت، ابراز امیدواری کرد: با توکل بر خدا این تلاش ها به ثمر خواهد نشست و در آینده ای نه چندان دور شاهد رخت بر بستن این بیماری از جامعه و عادی شدن روند زندگی روزمره خواهیم بود.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 34254548 تعداد بازديد زيرپورتال: 686811 اين زيرپورتال امروز: 625 سایت در امروز: 37038 اين صفحه امروز: 86