جمعه 10 تیر 1401   04:21:09

1401/2/24 شنبهسعیدی در بازدید نظارتی عنوان کرد؛
افتتاح کنارگذر مهرشهر و زیرگذر ماهان – آزادی به زودی به ارزش ۲۲۰ میلیارد تومان
شهردار کرج از افتتاح فاز سوم کنارگذر مهرشهر و زیرگذر ماهان – آزادی در آینده ای نزدیک با ارزش تقریبی ۲۲۰ میلیارد تومان خبر داد.

مصطفی سعیدی صبح امروز (شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱) با همراهی علی سلطانی مقدم معاون مالی و اقتصادی، محمدرضا احمدی نژاد معاون فنی و عمرانی، علیرضا عاقلی رئیس سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری کرج، پیمانکاران پروژه ها و مشاورین از روند اجرایی و پیشرفت فیزیکی احداث فاز سوم کنارگذر مهرشهر و زیرگذر ماهان – آزادی بازدید به عمل آورد و خواستار تسریع در روند تکمیل طرح های نیمه تمام با اولویت کیفیتِ مطلوب اجرایی شد.

وی گفت: قرارداد فاز سوم کنارگذر مهرشهر از بلوار دانش تا خیابان شهید مسیح پاکدل به ارزش ۹۰ میلیارد تومان و طول تقریبی ۱۷۵۰ متر در اواخر دوره گذشته مدیریت شهری منعقد گردید اما کلیه مراحل اجرایی و تخصیص اعتبارِ آن طی ۹ ماه گذشته صورت پذیرفت و پیش بینی می شود که ظرف یک ماه آینده تا خیابان چمن یکم آماده بهره برداری شود.

شهردار مرکز استان ادامه داد: در فاز چهارم پروژه که مقدمات آن مهیا شده، طرح از خیابان چمن یکم مهرشهر تا فرودگاه و منطقه ویژه اقتصادی پیام امتداد خواهد داشت که تاکید استاندار محترم و اعضای محترم شورای شهر نیز تسریع در عملیاتی شدن آن است و تاکنون بالغ بر ۱۸۱ میلیارد تومان اعتبار جهت تکمیل فازهای سه گانه آن صرف شده است.

کاهش ترافیک خیابان شهید بهشتی با بهره برداری از زیرگذر ماهان – آزادی

سعیدی در خصوص زیرگذر ماهان – آزادی با بیان اینکه اعتبار سنگینی جهت رفع معارضین تاسیساتی اعم لوله های فاضلاب، آب، گاز و غیره هزینه شده است، گفت: این پروژه به طول ۶۰۰ متر در دو لاین رفت و برگشت احداث می شود و با بهره برداری از آن بار ترافیکی خیابان شهید بهشتی کاهش می یابد.

شهردار کرج سرجمع اعتبار هزینه شده جهت احداث و تکمیل زیرگذر ماهان – آزادی که مسیر دسترسی از مرکز شهر به سمت باغستان را تسهیل می نماید، ۱۳۰ میلیارد تومان عنوان و خاطر نشان کرد: از صبوری و همراهی کسبه محترم و همسایگان پروژه که در طول اجرای کار صبوری و همراهی داشتند، صمیمانه قدردانی می نمایم و مدیران با نظارت مستمر باید مانع از تعطیلی و توقف پروژه های جاری شوند.

سعیدی در پایان خواستار نظارت مستمر و سرکشی از پروژه ها و نظارت جدی تر بر عملکرد پیمانکاران شد و گفت که با مانع زدایی و رفع مشکلات حقوقی، مالی و اداری طرح های در دست اقدام باید بستر تکمیل و بهره برداری از آنها مهیا شود.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 52343799 تعداد بازديد زيرپورتال: 929503 اين زيرپورتال امروز: 176 سایت در امروز: 3900 اين صفحه امروز: 58