چهارشنبه 13 اسفند 1399   02:54:20

1399/10/13 شنبه
پیام تسلیت شهردار کرج به‌مناسبت اولین سالگرد شهادت سردار سلیمانی
علی کمالی زاده، شهردار کرج در پیامی فرا رسیدن اولین سالگرد شهادت سردار رشید اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همرزمان شهیدش را تسلیت گفت.

در متن این پیام آمده است:

"وَلا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللَّهِ أَمواتًا ۚ بَل أَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقونَ"

ای پیامبر هرگز گمان مبر کسانی که در راه خدا کشته شدند مردگانند بلکه آنان زنده‌اند و نزد پروردگارشان روزی داده می‌شوند. (آیه  ۱۶۹ سوره آل عمران)

شهادت هنر مردان خداست و مجاهدین فی سبیل الله شایسته‌ترین افراد برای کسب این مدال پر افتخار و همجواری با سالار شهیدان در رضوان الهی هستند.

شهید سلیمانی تا همیشه نماد عزت، غیرت، اخلاص، استکبار ستیزی، دفاع از مظلوم و وطن دوستی برای ملت شهید پرور ایران باقی می ماند و مردم هیچ گاه دلاوری‌های سردار دل‌ها را که در روزهای دفاع مقدس، دفاع از حرم اهل بیت (ع) و ... در برابر هجوم بی امان دشمنان نظام و انقلاب سینه سپر کرد، فراموش نخواهند کرد.

اینجانب فرا رسیدن اولین سالگرد شهادت اسطوره مقاومت سردار سرافراز سپاه اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمان شهیدش را به پیشگاه مقدس حضرت ولیعصر (عج)، مقام معظم رهبری، خانواده معظم شهدا، ایثارگران گرانقدر تسلیت می‌گویم و از درگاه حق تعالی مسألت دارم که ما را در حفظ امانت گرانقدر آن شهید و ادامه راه پاکش یاری نماید.

علی کمالی زاده

تعداد بازديد کنندگان سايت: 40618552 تعداد بازديد زيرپورتال: 762566 اين زيرپورتال امروز: 72 سایت در امروز: 2322 اين صفحه امروز: 25