چهارشنبه 1 بهمن 1399   01:08:31

1399/8/25 یکشنبهشهردار کرج:
عملیات ریل‌گذاری متروی کرج در مراحل پایانی است
شهردار کرج با اشاره به اینکه عملیات ریل‌گذاری پروژه مترو در مراحل پایانی است، گفت: عملیات تکمیل این پروژه در سه شیفت کاری در حال انجام است.

علی کمالی زاده صبح پنجشنبه در حاشیه بازدید از پروژه متروی کرج که با حضور نماینده مردم کرج، فردیس، اشتهارد و آسارا در مجلس شورای اسلامی و اعضای شورای شهر انجام شد، اظهار کرد: با تلاش همکاران در سازمان حمل و نقل ریلی تکمیل پروژه مترو در سه شیفت کاری در حال انجام است.

وی با بیان اینکه سرعت پیشرفت فیزیکی این پروژه در مقایسه با ماه‌های گذشته افزایش قابل توجهی داشته است، ادامه داد: عملیات ریل گذاری و احداث شفت برای ورود قطار به تونل در مراحل پایانی قرار دارد.

شهردار کرج ابراز کرد: فرایند خرید تجهیزات مورد نیاز این پروژه هم به طور موازی در حال انجام است و امیدواریم ۲۲ بهمن امسال شاهد بهره برداری از این پروژه باشیم.

به گفته کمالی زاده بهره برداری از خطوط متروی کرج نقش به سزایی در تسهیل جابه جایی شهروندان، کاهش استفاده از خودروهای شخصی، صرفه جویی در وقت و هزینه مردم و کاهش مشکلات ترافیک و آلودگی هوا خواهد داشت.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 39571941 تعداد بازديد زيرپورتال: 749529 اين زيرپورتال امروز: 91 سایت در امروز: 992 اين صفحه امروز: 30