جمعه 10 تیر 1401   03:49:25

1401/3/1 یکشنبه
تقاطع غیرهمسطح «ماهان_آزادی» سوم خرداد افتتاح می‌شود
شهردار کرج با اشاره به فعالیت شبانه‌روزی در پروژه تقاطع غیرهمسطح «ماهان_آزادی»، از افتتاح این پروژه در روز سوم خرداد، همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر خبر داد.

مصطفی سعیدی در حاشیه بازدیدی که به همراه اعضای شورای اسلامی شهر کرج از پروژه تقاطع غیر همسطح ماهان_آزادی داشت، به‌سرعت پیشرفت مطلوب این پروژه اشاره کرد و گفت: خوشبختانه این زیرگذر در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد.

وی بابیان اینکه احداث و تکمیل زیرگذر ماهان_آزادی، مسیر دسترسی از مرکز شهر به سمت باغستان را تسهیل می‌کند، اظهار داشت: مجموعه مدیریت شهری در این دوره باهدف به حداقل رساندن بار ترافیکی کلان‌شهر کرج گام برمی‌دارد که مهم‌ترین رسالت جهت تحقق این مهم در حال حاضر تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است.

شهردار کرج ضمن یادآوری بازدیدهای مستمر مسئولان مربوطه اعم از اعضای شورای اسلامی شهر، معاونت فنی و عمرانی و سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری کرج از پروژه تقاطع غیر همسطح ماهان_آزادی، عنوان کرد: این نظارت و بازدیدهای مستمر باهدف پیشرفت پروژه در سرعت و کیفیت در کنار هم پیش‌بینی و اجراشده است.

به گفته سعیدی، جذب سفرهای درون‌شهری و تسهیل در تردد شهری از دیگر اهداف مدیریت شهری جهت احداث پروژه یادشده باارزش ۱۳۰ میلیارد تومان است که موارد عنوان‌شده ارتباط مستقیمی با فراهم کردن زیرساخت‌ها جهت تسهیل در رفاه حال شهروندان و کسب رضایت آنان که اصلی‌ترین رسالت و سیاست این مجموعه است، دارد.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 52343350 تعداد بازديد زيرپورتال: 929485 اين زيرپورتال امروز: 158 سایت در امروز: 3451 اين صفحه امروز: 49