چهارشنبه 1 بهمن 1399   00:30:21

1399/8/28 چهارشنبه
سرعت پروژه‌های عمرانی شهرداری کرج قابل قبول است
شهردار کرج گفت: پروژه های عمرانی شهر کرج در شرایطی که کشور درگیر ویروس منحوس کرونا و تلاطمات اقتصادی است به همت همکارانم با سرعت قابل قبول پیش می روند.

علی کمالی‌زاده، اظهار کرد: روز گذشته به همراه دو تن از اعضای شورای شهر و همکارانم از پروژه‌های عمرانی منطقه سه و چهار بازدید کردیم.

وی اضافه کرد: پروژه‌های عمرانی شهر کرج در شرایطی که کشور درگیر ویروس منحوس کرونا و تلاطمات اقتصادی است به همت همکارانم با سرعت قابل قبول پیش می‌روند.

پروژه کنارگذر مهرشهر (گذر شرقی)

گفتنی است؛ شهردار و دو تن از اعضای شورای شهر از پروژه‌های عمرانی اعم از سوله‌های ورزشی، سرای محله آق تپه، پارک در دست احداث واقع در حسین آباد مهرشهر، بازدید از پروژه افزایش ظرفیت منهول‌های جمع‌آوری و انتقال روان آب‌ها در کیانمهر و پروژه مهم گذر شرقی مهرشهر (ادامه یادگار امام) بازدید کردند و از نزدیک در جریان روند پیشرفت پروژه‌ها قرار گرفتند.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 39571469 تعداد بازديد زيرپورتال: 749508 اين زيرپورتال امروز: 162 سایت در امروز: 520 اين صفحه امروز: 14